top of page
Coach & Bikefit

baggrund, uddannelse
og historie.

Jeg er Nicolai Norrid og stiftede Coach & Bikefit i 2008.

 

I ca. 40 år har jeg været en del af cykelsporten, hvor jeg de sidste ca.10 år af min aktive karriere var eliterytter i den danske A-klasse.

Jeg er uddannet Master og Instruktør i bikefit gennem nogle af verdens førende uddannelser og certificeret Aero Positioning Coach hos

Alphamantis i Canada som er førende indenfor aerotesting i cykelverdenen.

 

Derudover er jeg uddannet diplomtræner

gennem Danmarks Cykle Union og certificeret Mastercoach.

Siden 2011 har jeg videreuddannet mig gennem deltagelse i internationale konferencer og netværk blandt verdens bedste indenfor mit professionnelle virke.

Idag er jeg kendt som en af pionererne i Europa med 3D bikefit teknologi og har over 10 års erfaring i baggagen.​

 

Viden om aerodynamik er et af nøgleelementerne i at kunne cykle rigtig stærkt.

 

Derfor arbejder jeg med aerotesting og bruger nogle af verdens mest præcise testprotokoller til at måle aerodynamik indenfor cykling.

Siden 2008 har COACH & BIKEFIT arbejdet med en større del af de danske professionelle triatleter og top age groupers bl.a.gennem samarbejde med Dansk Triatlon Forbund.

 

Listen tæller også nogle af de største danske talenter og eliteryttere indenfor cykling, der bl.a. omfatter vindere af både OL og VM medaljer.

Dette er know-how der kommer DIG til gavn når du kontakter COACH & BIKEFIT for at få den optimale hjælp til at blive den bedste udgave af dig selv - hvad enten det gælder sparring til DIN træning eller hjælp til at opnå DIN optimale position på cyklen.

Coach & Bikefit
bottom of page